Συνελήφθησαν Λάκης Γαβαλάς και Κ.Σαραντόπουλος
Στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης αυτοβούλως ο Λάκης Γαβαλάς, αφού είχε ενημερωθεί ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο. Ο γνωστός σχεδιαστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Για χρέη προς το Δημόσιο συνελήφθησαν την Τετάρτη άλλα επτά άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο πρώην εκδότης της «Απογευματινής» Κ.Σαραντόπουλος.
Στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης αυτοβούλως ο Λάκης Γαβαλάς, αφού είχε ενημερωθεί ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο.
Πρόκειται για οφειλές ύψους 712.117,76 ευρώ. Ο γνωστός σχεδιαστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Πριν μεταβεί στη ΓΑΔΑ, ο Λ.Γαβαλάς έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ….
— Lakis Gavalas (@LakiLak6) November 27, 2013
Παράλληλα, συνελήφθησαν ακόμα έξι άτομα για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
Επίσης, την Τετάρτη συνελήφθη στο σπίτι του στη Φιλοθέη ο Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, πρώην εκδότης της εφημερίδας «Απογευματινή», για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 208.999,17 ευρώ. Τον Νοέμβριο του 2010 ο Κ.Σαραντόπουλος είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Πλευρίτου συνεχίζει στον Ολυμπιακό για 16η χρονιά
- Σάρον Στόουν: Βασικό ένστικτο μόδας – Από τον Valentino στον Vetements
- Το φαινόμενο candilazo που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό του Καράκας [βίντεο]
- Εθνική Ελλάδος: Η 12άδα του Σπανούλη για το ματς με τη Ρουμανία
- Μεξικό: Τρεις νεκροί από ασφυξία στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στο Μουντιάλ
- Υπερδύναμη η ΕΕ στην Τεχνητή Νοημοσύνη; Οι ειδικοί αμφιβάλλουν


