Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η μήνυση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών διαβίβασε την Τετάρτη ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου τη μηνυτήρια αναφορά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών διαβίβασε την Τετάρτη ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου τη μηνυτήρια αναφορά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.
Ο αντεισαγγελέας Ν.Παντελής διεβίβασε τη μηνυτήρια αναφορά με την οποία οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ζητούσαν να διερευνηθούν τυχόν ποινικά αδικήματα για την οικονομική ενίσχυση των κομμάτων.
Γίνεται επίσης αναφορά και για τα δάνεια που πήραν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το διάστημα 2000-2013, αλλά και σειρά δημοσιευμάτων στον Τύπο.
Ως προς το σκέλος χρηματοδότησης των κομμάτων, αυτό θα επισυναφθεί στη δικογραφία που ήδη διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων