Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
SARKK : Νέο κατάστημα στο Βουκουρέστι

SARKK : Νέο κατάστημα στο Βουκουρέστι

Η ελληνική εταιρεία SARKK, αποκλειστικός διανομέας της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM, με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος αποκλειστικά παιδικών ρούχων Tommy Hilfiger Kids στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 22 Νοεμβρίου 2013. Το κατάστημα βρίσκεται στο Baneasa Mall, ένα shoppping mall, από τα μεγαλύτερα σε κύρος, που […]

Η ελληνική εταιρεία SARKK, αποκλειστικός διανομέας της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM, με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος αποκλειστικά παιδικών ρούχων Tommy Hilfiger Kids στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 22 Νοεμβρίου 2013.

Το κατάστημα βρίσκεται στο Baneasa Mall, ένα shoppping mall, από τα μεγαλύτερα σε κύρος, που βρίσκονται στο Βουκουρέστι. Το νέο κατάστημα αποκλειστικά παιδικών ρούχων Tommy Hilfiger είναι το 10ο στη σειρά κατάστημα της Sarkk στην Ρουμανία και αποτελεί την τελευταία προσθήκη σε ένα αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο της Tommy Hilfiger σε θέσεις κλειδιά παγκοσμίως.

Το νέο κατάστημα childrenswear παρουσιάζει μια σειρά από παιδικές συλλογές Tommy Hilfiger για αγόρια και κορίτσια, από νεογέννητα έως την ηλικία των 16 ετών. Εκτείνεται σε 75 τετραγωνικά μέτρα και αντανακλά ένα μείγμα από σχεδιαστικά και κατασκευαστικά στοιχεία που αποτελούν την πεμπτουσία της φιλοσοφίας Tommy Hilfiger παράλληλα με ένα διασκεδαστικό twist για τα παιδιά. Κομμάτια της prep κληρονομίας παρατίθενται σε σκαλωσιές από ξύλο, γυαλιστερά λευκά ράφια και επενδυμένους τοίχους.

Η παιδική συλλογή Fall/Winter 2013 της Tommy Hilfiger επανεφευρίσκει το American Classic με έντονα χρώματα και πλούσιες υφές όλες εμπνευσμένες από τον ενθουσιασμό της επιστροφής στο σχολείο. Η συλλογή προσδίδει ένα παιχνιδιάρικο και νεανικό ύφος στο iconic American preppy στυλ. Τα κλασικά κομμάτια είναι εμπνευσμένα από το πνεύμα της μάρκας Tommy Hilfiger που αγαπούν εξίσου τα παιδιά και οι γονείς τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Sarkk κ. Γιώργος Μπετχαβάς δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ περήφανοι που ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με παιδικά ρούχα Tommy Hilfiger στο Βουκουρέστι. Πρόκειται για κάτι ξεχωριστό μιας και η σειρά childrenswear για πρώτη φορά διαθέτει ένα ολοκληρωτικά δικό της κατάστημα. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο, η Sarkk διαθέτει ένα ακόμα επιτυχημένο κατάστημα Tommy Hilfiger το οποίο αποδεικνύει ότι τα ρούχα βρίσκουν πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο Ρουμάνικο κοινό. Σε αυτό το στρατηγικό πλαίσιο βασίστηκε και η απόφασή μας για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος αποκλειστικά με ρούχα Tommy Hilfiger Kids. Πιστεύουμε ότι και αυτή η σειρά θα αγαπηθεί εξίσου, τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς τους”.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024