Ο Δ. Γιαννακόπουλος διέψευσε τα σενάρια επένδυσης 120 εκ. ευρώ
Θέση στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε... δυσθεώρητα ποσά σχετικά με την επένδυση που σκοπεύει να κάνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με γραπτή του δήλωση. Συγκεκριμένα, διέψευσε τα νούμερα περί 120 εκ. ευρώ που διέρρευσαν και θεωρεί ότι η διόγκωση που επιχειρείται είναι εκ του πονηρού.
Θέση στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε… δυσθεώρητα ποσά σχετικά με την επένδυση που σκοπεύει να κάνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με γραπτή του δήλωση. Συγκεκριμένα, διέψευσε τα νούμερα περί 120 εκ. ευρώ που διέρρευσαν και θεωρεί ότι η διόγκωση που επιχειρείται είναι εκ του πονηρού.
«Εγώ έκανα γνωστό το ενδιαφέρον μου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γράφονται πράγματα λες και έχω ήδη πάρει την ομάδα, ενώ δεν έχω συναντηθεί ακόμη με τον κ. Αλαφούζο», είπε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ σε του δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και σχολίασε:
«Όσα γράφονται για 120 εκ. ευρώ και για άλλα τέτοια ποσά είναι εκ του πονηρού και δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μάρω Κοντού στην Επίδαυρο: Μια αναδρομή σε μια σπουδαία πορεία και μια συγκινητική συνάντηση με το παρελθόν
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
- Βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταγγέλλει ο δήμος Καστοριάς
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- H περίπτωση του υπερφυσικού μπεμπέ – Τα μωρά των Νεάντερταλ ήταν γιγάντια




