Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιστωτική κάρτα από την Τράπεζα Πειραιώς και τον Ολυμπιακό

Πιστωτική κάρτα από την Τράπεζα Πειραιώς και τον Ολυμπιακό

Τη δημιουργία της νέας πιστωτικής κάρτας, Olympiacos F.C. MasterCard που απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας ανακοίνωσαν η Τράπεζα Πειραιώς και ο Ολυμπιακός.

Τη δημιουργία της νέας πιστωτικής κάρτας, Olympiacos F.C. MasterCard που απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας ανακοίνωσαν η Τράπεζα Πειραιώς και ο Ολυμπιακός.

Πρόκειται για το πρώτο προϊόν που προκύπτει από τη στρατηγική συνεργασία πενταετούς διάρκειας της τράπεζας με την ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα τραπεζικά προϊόντα.

Η νέα πιστωτική κάρτα –που θα διατίθεται σε δύο εκδοχές (απλή και χρυσή) θα προσφέρει στους κατόχους της μια σειρά από προνόμια, όπως για παράδειγμα συλλεκτικά δώρα, άτοκες δόσεις για όσους αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, συμμετοχή στα επίσημα summer camps, συνοδεία ποδοσφαιριστών στους αγώνες (line-up kids), κασκόλ, καπέλα και υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας. Τα δώρα θα δίνονται στου πελάτες συγκεντρώνοντας πόντους, ανάλογα με τις αγορές τους, μέσω του προγράμματος πιστότητας. Επιπλέον, οι κάτοχοι επωφελούνται από ειδικά προγράμματα άτοκων δόσεων και δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο, ενώ το επιτόκιο της κάρτας είναι από τα χαμηλότερα στην αγορά.

Επιπλέον, σύμφωνα την Τράπεζα Πειραιώς σχέδια για δημιουργία και άλλων τραπεζικών προϊόντων, όπως προπληρωμένη κάρτα για αγορές στο Internet, χρεωστική κάρτα και ειδικό καταθετικό προϊόν.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η τράπεζα θα αναλάβει τη μισθοδοσία της ΠΑΕ, τη διαχείριση μέρους των διαθεσίμων της ομάδας αλλά και την ανάπτυξη προγραμμάτων wealth management.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία ανάμεσα στην Τράπεζα Πειραιώς και την ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκινά από την τρέχουσα περίοδο 2013-2014 και θα είναι πενταετούς διάρκειας, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες σηματοδοτεί και τον στρατηγικό χαρακτήρα και για τις δύο πλευρές. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα αναμένεται έντονο επικοινωνιακό πρόγραμμα τόσο εντός του γηπέδου του Ολυμπιακού όσο και εκτός με έμφαση στην περιοχή του Πειραιά.

in.gr

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024