Επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο διοργανώνει ο σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών διοργανώνει την 10η επιστημονική ημερίδα του με θέμα «Καρκίνος... Μπορεί να νικηθεί», την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) από 10:00-19:00.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών διοργανώνει την 10η επιστημονική ημερίδα του με θέμα «Καρκίνος… Μπορεί να νικηθεί», την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) από 10:00-19:00.
Επιστήμονες από το χώρο της υγεία διαφόρων ειδικοτήτων θα σας ενημερώσουν για τις εξελίξεις στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.
Στα πλαίσια της εκδήλωσής μας και μετά την ενημερωτική ομιλία για τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών/Αιμοποιητικών Κυττάρων, για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής, στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών.
Τα δείγματα θα ληφθούν από Ιατρούς Αιματολόγους, με τους οποίους θα μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας.
health.in.gr
- Φρεάτιο – παγίδα για 12χρονη στη Ναύπακτο – Σφήνωσε το πόδι της και απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
- Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικων κοριτσιών
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Οι συνωμοσιολόγοι «γιόρτασαν» την προσελήνωση του Apollo 11 πριν από 57 χρόνια
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη


