Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, στις ανακρίτριες της υπόθεσης, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχουν σε βάρος του στοιχεία. Ο κ. Μιχαλολιάκος ζητά να αντικατασταθεί με όρους η προσωρινή του κράτηση, επισημαίνοντας στην προσφυγή του ότι στο πρόσωπό του δεν συντρέχει καμία από τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για περιπτώσεις προφυλάκισης.

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, στις ανακρίτριες της υπόθεσης, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχουν σε βάρος του στοιχεία.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ζητά να αντικατασταθεί με όρους η προσωρινή του κράτηση, επισημαίνοντας στην προσφυγή του ότι στο πρόσωπό του δεν συντρέχει καμία από τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για περιπτώσεις προφυλάκισης.

Παραθέτει, επίσης, στην αίτησή του δεδομένα που αποδεικνύουν, όπως θεωρεί, ότι δεν υπάρχουν σε βάρος του στοιχεία ή ενδείξεις ενοχής.

Ανάλογο αίτημα για αποφυλάκισή της υπέβαλε και η κατηγορούμενη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής ανθυπαστυνόμος, που υπηρετούσε στον Πειραιά, Β. Πόπορη, ενώ εκκρεμεί η απόφαση στο αίτημα αποφυλάκισης που έχει ήδη υποβάλει ο κατηγορούμενος Γιάννης Άγγος.

Στο μεταξύ, οι ανακρίτριες της υπόθεσης, που έχουν καλέσει σε απολογία, τη Δευτέρα, τους βουλευτές Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιώργο Γερμενή, απέστειλαν νέες κλήσεις σε απολογία.

Οι κλήσεις αφορούν δυο νέους κατηγορούμενους και, σύμφωνα με πληροφορίες, και «νέα πρόσωπα», αφού δεν έχουν εμφανιστεί σε κανένα στάδιο της διαδικασίας. Οι δύο κατηγορούμενοι καλούνται να λογοδοτήσουν για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024