Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τις επόμενες ώρες η δικαστική απόφαση για την απεργία διοικητικών των ΑΕΙ

Τις επόμενες ώρες η δικαστική απόφαση για την απεργία διοικητικών των ΑΕΙ

Το αργότερο μέχρι αύριο, Παρασκευή αναμένεται η δικαστική απόφαση για την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στα ΑΕΙ, μετά την νέα αγωγή του υπουργείου Παιδείας με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική. Η προσφυγή του υπουργείου Παιδείας κατά της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και της ομοσπονδίας τους συζητήθηκε την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Το αργότερο μέχρι αύριο, Παρασκευή αναμένεται η δικαστική απόφαση για την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στα ΑΕΙ, μετά την νέα αγωγή του υπουργείου Παιδείας με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.

Η αγωγή του υπουργείου Παιδείας κατά της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και της ομοσπονδίας τους συζητήθηκε την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών και η απόφαση αναμένεται απόψε ή αύριο, Παρασκευή.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Τετάρτη, το υπουργείο Παιδείας είχε καταθέσει σειρά προσφυγών κατά όλων των ομοσπονδιών του χώρου που έχουν προκηρύξει τις απεργίες για την διαθεσιμότητα.

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί, επίσης, οι τελικοί πίνακες με τους υπαλλήλους των ΑΕΙ που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα.

Από την πλευρά του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναμένεται η έκδοση ανακοίνωσης που θα αναφέρει ότι οι αποδοχές τους θα περικοπούν κανονικά την περίοδο της απεργίας τους.

Ο πρύτανης του Ιδρύματος θα καλέσει τελικά ξανά αύριο Παρασκευή τα μέλη της Συγκλήτου που έχουν θέσει στα χέρια του τις παραιτήσεις τους, για να συζητήσουν εκ νέου την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024