Επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο και δυτική Στερεά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά, Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τη Θράκη.
Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο και δυτική Στερεά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.
Τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά, Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τη Θράκη.
Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης έως και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι και η θερμοκρασία έως 19 βαθμοί Κελσίου.
Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οργή Τραμπ για το πρόστιμο στην Google και προαναγγελία δασμού – «Δεν θα γίνουμε ο κουμπαράς της Ευρώπης»
- ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά τη συμφωνία με τους Σίξερς: «Να τους βοηθήσω να γίνουν ομάδα πρωταθλητισμού»
- Γιατί ο Κρίστοφερ Νόλαν απαγόρευσε τις μπότες Ugg στα γυρίσματα της «Οδύσσειας»;
- Σύρος: Δεν ασκήθηκαν διώξεις για τη δολοφονία της 42χρονης – Εισαγγελική εντολή για αναπαράσταση των γεγονότων
- Επίσημα στον Άρη ο Βασίλης Τολιόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2030
- Διακοπή της κυκλοφορίας του Προαστιακού λόγω κακοκαιρίας
