Εισήγηση άρσης της ασυλίας του Π.Καμμένου για τα περί «λιντσαρίσματος»
Την άρση της ασυλίας του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου εισηγείται στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία συνήλθε σε δεύτερη συνεδρίαση προκειμένου να λάβει απόφαση επί του σχετικού εισαγγελικού αιτήματος. Ο κ. Καμμένος εγκαλείται για τη δήλωση περί «λιντσαρίσματος» εις βάρος του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστου Πάχτα.
Την άρση της ασυλίας του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου εισηγείται στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία συνήλθε σε δεύτερη συνεδρίαση προκειμένου να λάβει απόφαση επί του σχετικού εισαγγελικού αιτήματος.
Ο κ. Καμμένος εγκαλείται για τη δήλωση περί «λιντσαρίσματος» εις βάρος του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστου Πάχτα.
Εξάλλου, η Επιτροπή απέρριψε το αίτημα για άρση της ασυλίας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εγκαλείτο από τον Πάνο Καμμένο για «συκοφαντική δυσφήμιση».
Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος παρέστη στην συνεδρίαση της Επιτροπής, είπε πως η αντιπαράθεση έγινε στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης και ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του.
Η απόφαση επί του αιτήματος για άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη -που βασίζεται σε κατηγορία για οικονομική διαχείριση στο πανεπιστήμιο Κρήτης- αναβλήθηκε.
Ο βουλευτής ανέφερε προς τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας ότι υπάρχει απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που τον δικαιώνει και ως εκ τούτου η Επιτροπή αναμένει την προσκόμιση των σχετικών εγγράφων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442