
Προς κάλυψη οδεύουν τα οργανικά κενά των δικαστικών υπαλλήλων
Ο Άρειος Πάγος και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απέστειλαν στα Πολιτικά και Ποινικά δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της χώρας έγγραφο με το οποίο ζητούν να τους πληροφορήσουν για τα οργανικά κενά των γραμματειών των δικαστηρίων, προκειμένου να καλυφθούν από μετατάξεις υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ανάλογο έγγραφο θα σταλεί και από το Συμβούλιο της Επικρατείας προς τα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας, αλλά και από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Ο Άρειος Πάγος και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απέστειλαν στα Πολιτικά και Ποινικά δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της χώρας έγγραφο με το οποίο ζητούν να τους πληροφορήσουν για τα οργανικά κενά των γραμματειών των δικαστηρίων, προκειμένου να καλυφθούν από μετατάξεις υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Ανάλογο έγγραφο θα σταλεί και από το Συμβούλιο της Επικρατείας προς τα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας, αλλά και από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Οι απαντήσεις από όλους τους κλάδους της Δικαιοσύνης θα συγκεντρωθούν και θα διαβιβαστούν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία κάλυψης των κενών θέσεων.
Σημειώνεται ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Συμβούλιο της Επικρατείας συζητήθηκε το θέμα των μετατάξεων περίπου 858 υπαλλήλων προς στα δικαστήρια της χώρας προκειμένου να καλυφθούν τα οργανικά κενά των δικαστικών υπαλλήλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεχίζεται το «παζάρι» ΗΠΑ και Ιράν εν μέσω απειλών – «Ο Τραμπ δεν θα κάνει κακή συμφωνία», λέει ο Ρούμπιο
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης της
- Αυτή είναι η Κανέλλα Χρυσονίδου στην οποία ο Ολυμπιακός αφιέρωσε τη Euroleague
- Ελεγκτικό συνέδριο: Με απευθείας ανάθεση σε ιδιώτες το 90% των εσωτερικών ελέγχων στο Δημόσιο
- «Ο ουρανός κατακόκκινος στον γαλαξία της Αναγνωστάκη», στο θέατρο Ψυρρή

