Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
1η θέση για τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στον διαγωνισμό «Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια»

1η θέση για τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στον διαγωνισμό «Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια»

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου κατέκτησαν την 1η θέση στον 1ο πανελλήνιο μαθητικό-φοιτητικό διαγωνισμό πολυμέσων «Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια» με θέμα την οδική ασφάλεια.

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου κατέκτησαν την 1η θέση στον 1ο πανελλήνιο μαθητικό-φοιτητικό διαγωνισμό πολυμέσων «Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια» με θέμα την οδική ασφάλεια.

Το σχολείο συμμετείχε στην κατηγορία «Video – clip» μαθητών δημοτικού-γυμνασίου» (ηλικίες 15 ετών και κάτω) και εκπροσωπήθηκε από τη μαθήτρια Πρωτοπαπά Μαρία της Α΄ Δημοτικού του τμήματος Α1. Το video – clip της επιλέχθηκε από την κεντρική επιτροπή ως το καλύτερο στην κατηγορία που συμμετείχε.

Η βράβευση των νικητών με ειδικό έπαινο, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης την 18.11.2013, ημέρα Δευτέρα κι ώρα 12.00 μεσημβρινή.
Ο διαγωνισμός, διοργανώθηκε από τον σύλλογο Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης «Ο Άγιος Χριστόφορος» και τελούσε υπό την αιγίδα πολλών φορέων (Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, των Ιερών Μητροπόλεων Κισσάμου και Σελίνου, Κυδωνίας και Αποκορώνου, του Ο.Η.Ε., των Υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Υγείας Πρόνοιας, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας – Υποδομών και Δικτυών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής για την οδική ασφάλεια της Βουλής των Ελλήνων, και της Περιφέρειας Κρήτης). Ο διαγωνισμός, στηρίχτηκε από την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Νοσοκομείο Χανίων, το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης, το ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης, φορείς και πολίτες του νομού Χανιών.

Συμμετείχαν φοιτητές, μαθητές Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δημιούργησαν το δικό τους βίντεο, ηχητικό μήνυμα ή αφίσα με θέμα την οδική ασφάλεια με σκοπό να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια όλων μας για την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων στην χώρα μας.

Για να δείτε την τελική κατάταξη των αποτελεσμάτων παρακαλούμε ακολουθήστε το σύνδεσμο http://www.polentaspark.gr/

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024