Δεν βλέπουν σημάδια ελπίδας οι γιατροί για τον Γλαύκο Κληρίδη
Δεν ελπίζουν σε αντιστροφή της κατάστασης της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη οι γιατροί που τον παρακολουθούν: «Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς το τέλος» ανέφερε το πρωί της Παρασκευής ο προσωπικός του γιατρός. Ο Νίκος Αναστασιάδης, που βρίσκεται στο εξωτερικό, ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση του 94χρονου πρώην προέδρου.
Δεν ελπίζουν σε αντιστροφή της κατάστασης της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη οι γιατροί που τον παρακολουθούν: «Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς το τέλος» ανέφερε το πρωί της Παρασκευής ο προσωπικός του γιατρός, Ιωσήφ Κάσιος
Ο γιατρός ανέφερε πως δεν υπάρχουν σημάδια ελπίδας ότι θα αναστραφεί η κακή κατάσταση και είπε, μιλώντας στο ΡΙΚ, πως 94χρονος πρώην πρόεδρος δεν υποστηρίζεται μηχανικά.
«Σεβόμενοι την ηλικία του, και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τού χορηγούμε τη δέουσα αγωγή και κρατούμε, όσο μπορούμε, ζωτικές λειτουργίες εν ενεργεία» είπε. Ο Γλαύκος Κληρίδης, ανέφερε, πέρασε ήσυχη και ήρεμη νύχτα.
Για την κατάσταση της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη ενημερώνεται συνεχώς ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στη Σρι Λάνκα, για τη Σύνοδο της Κοινοπολιτείας. Ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος είναι πολιτικό παιδί του Γλαύκου Κληρίδη, έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με την κλινική και τους ιατρούς.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής