Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014 ο βόρειος οδικός άξονας της Κρήτης

Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014 ο βόρειος οδικός άξονας της Κρήτης

Έργα του Βορείου Οδικού Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ) και το αεροδρόμιο της Σητείας, επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Σ.Σιμόπουλος, ξεκινώντας την περιοδεία του στο νησί. Ο κ. Σιμόπουλος έδωσε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα έχει ολοκληρωθεί το οδικό τμήμα του ΒΟΑΚ Άγιος Νικόλαος- Καλό Χωριό.

Έργα του Βορείου Οδικού Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ) και το αεροδρόμιο της Σητείας, επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Σ.Σιμόπουλος, ξεκινώντας την περιοδεία του στο νησί.

Ο κ. Σιμόπουλος έδωσε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα έχει ολοκληρωθεί το οδικό τμήμα του ΒΟΑΚ Άγιος Νικόλαος- Καλό Χωριό.
{{{ map }}}
Επίσης ανέφερε ότι στο αεροδρόμιο Σητείας οι εργασίες κατασκευής του νέου κτιρίου προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και ότι θα συνεχισθεί η χρηματοδότησή του υπογραμμίζοντας πως το έργο αναμένεται επίσης να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2014.

Αναφερόμενος στο έργο Αυχήν- Αγκαθιάς- Χαμέζι, είπε ότι είναι ένα από τα δεκάδες έργα που έχουν ξεκινήσει πάλι και ότι έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση.

Ο κ. Σιμόπουλος επισκέφτηκε τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στο Ηράκλειο, όπου είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Γιώργο Δεικτάκη με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν τις υποδομές του νησιού.

Ο γγ Δημοσίων Έργων αναμένεται να επισκεφθεί εκτελούμενα έργα στους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων, ενώ θα μιλήσει στα Χανιά σε συνέδριο με θέμα την ανάπτυξη του διευρωπαϊκού οδικού δικτύου σε συνδυασμό με την οδική ασφάλεια στην Κρήτη, που διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024