Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ράλλυ Μ. Βρετανίας 2013: Δύο νίκες σε τρεις Ειδικές για τον S. Ogier

Ράλλυ Μ. Βρετανίας 2013: Δύο νίκες σε τρεις Ειδικές για τον S. Ogier

Ο S. Ogier οδηγεί το Ράλλυ Μ. Βρετανίας, τον τελευταίο αγώνα της χρόνιάς, έχοντας σε μικρή απόσταση πίσω του τους T. Neuville και J.M. Latvala.

Με δύο νίκες και μία δεύτερη θέση στις τρεις πρώτες Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Μ. Βρετανίας, ο Sebastien Ogier προηγείται στη γενική κατάταξη του αγώνα. Οι κακές καιρικές συνθήκες, με καταιγίδα και πολύ ισχυρούς ανέμους, αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του τελευταίου αγώνα της χρονιάς.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Thierry Neuville, με μόλις 3,2 δευτερόλεπτα διαφορά από την κορυφή. Μάλιστα, ο Βέλγος φλέρταρε με την καταστροφή, καθώς στη δεύτερη Ε.Δ. έπεσε σε ένα χαντάκι και στη συνέχεια το Ford Fiesta RS βγαίνοντας από εκεί βρέθηκε να ίπταται για αρκετά μέτρα.

Το 1-3 για τη VW κάνει ο Jari Matti Latvala που βρίσκεται σε απόσταση βολής από τους προπορευόμενους.

Η πρώτη τριάδα έχει αποσπαστεί αρκετά από τους υπόλοιπους οδηγούς, αφού ο Mikko Hirvonen έχει μεν γρήγορο ρυθμό, ωστόσο η διαφορά του από την κορυφή αυξάνεται. Ο Φινλανδός, με Citroen DS3, παραδέχτηκε ότι η μη διενέργεια δοκιμών πριν από τον αγώνα δεν το βοηθάει να ρυθμίσει σωστά το αυτοκίνητό του.

Παρά τα προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων του Ford Fiesta RS, ο Mads Ostberg διατηρεί την πέμπτη θέση, έχοντας πάνω από τρία δευτερόλεπτα διαφορά από τον Andreas Mikkelsen.

O Robert Kubica, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο αφού αγωνίζεται με Citroen DS3 της κατηγορίας WRC και βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Τρία Ford Fiesta συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Ο Evgeny Novikov, δείχνει να αγωνίζεται στο στοιχείο του που είναι οι δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ο Elfyn Evans, από την ένατη θέση οδηγεί την κατηγορία WRC2, ενώ ο Martin Prokop προβληματισμένος από τις γλιστερές Ε.Δ. μείωσε το ρυθμό του για να αποφύγει απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ο Dani Sordo έπεσε στην 46η θέση της γενικής κατάταξης καθώς δέχτηκε ποινή πέντε λεπτών, επειδή χρησιμοποίησε το ένατο σασί στο Citroen DS3, με όριο οκτώ μέσα σε μια σεζόν.

auto.in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024