Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυμναστήριο με το όνομα του Τσολακίδη στη Θεσσαλονίκη

Γυμναστήριο με το όνομα του Τσολακίδη στη Θεσσαλονίκη

Μιας ξεχωριστής τιμής θα τύχει ο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Βασίλης Τσολακίδης, το όνομα του οποίου θα δοθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, σε ειδική τελετή που θα γίνει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 11:00. Έχοντας ήδη δώσει το όνομά του σε πρωτότυπες ασκήσεις του Κώδικα Βαθμολογίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG), αυτή τη φορά ο 34χρονος σπεσιαλίστας του δίζυγου θα «βαφτίσει» ένα γυμναστήριο

Μιας ξεχωριστής τιμής θα τύχει ο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Βασίλης Τσολακίδης, το όνομα του οποίου θα δοθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, σε ειδική τελετή που θα γίνει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 11:00.

Έχοντας ήδη δώσει το όνομά του σε πρωτότυπες ασκήσεις του Κώδικα Βαθμολογίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG), αυτή τη φορά ο 34χρονος σπεσιαλίστας του δίζυγου θα «βαφτίσει» ένα γυμναστήριο.

Η τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γυμναστηρίου «Βασίλειος Τσολακίδης» θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, με την υποστήριξη του Διαγόρα Αμπελοκήπων, του συλλόγου στον οποίο ανήκει ο Τσολακίδης.

Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένη ολόκληρη η οικογένεια της ελληνικής γυμναστικής, αλλά και όλοι όσοι θα ήθελαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τον 6ο Ολυμπιονίκη του Λονδίνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024