Ταμήλος: Βόλευε την κυβέρνηση όταν η ΧΑ καθάριζε τις γειτονιές
Αντιδράσεις προκάλεσε η «προσωπική άποψη», όπως τη χαρακτήρισε, του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου ότι «βόλευε την κυβέρνηση και τη ΝΔ όταν η Χρυσή Αυγή με τη δράση που έκανε καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές, χωρίς να χρεώνονται το πολιτικό κόστος η αστυνομία και η ίδια η κυβέρνηση».
Αντιδράσεις προκάλεσε η «προσωπική άποψη», όπως τη χαρακτήρισε, του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου ότι «βόλευε την κυβέρνηση και τη ΝΔ όταν η Χρυσή Αυγή με τη δράση που έκανε καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές, χωρίς να χρεώνονται το πολιτικό κόστος η αστυνομία και η ίδια η κυβέρνηση».
Η δήλωση του Μ.Ταμήλου στο Action24 προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε επίσης την εκτίμηση, στην ίδια εκπομπή, ότι «τον ΣΥΡΙΖΑ τον βόλευε η κόντρα, γιατί ξέρει ότι για να βγει πρώτο κόμμα πρέπει η Χρυσή Αυγή να έχει πάνω από 10-11%. Όσο η Χρυσή Αυγή έχει κάτω από 10% ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να βγει πρώτος».
«Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μ.Ταμήλου για το ότι η Χρυσή Αυγή έκανε τη βρώμικη δουλειά για τη ΝΔ «καθαρίζοντας τις γειτονιές από τους αλλοδαπούς» έτσι ώστε το κυβερνητικό κόμμα να μην χρεωθεί το πολιτικό κόστος, συνιστούν μια κυνική ομολογία» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημειώνεται, οι δηλώσεις αυτές «εκθέτουν την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό». «Όσο και να θέλει να κρυφτεί η κυβέρνηση και να δείξει όψιμα αντιχρυσαυγίτικα αντανακλαστικά, οι ευθύνες της για το γιγάντωμα της ναζιστικής βίας είναι παραπάνω από προφανείς και δεν μπορούν να θαφτούν κάτω από το χαλί της κυβερνητικής προπαγάνδας» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Ελληνίδες τουρίστριες τραυματίστηκαν στη Μινόρκα – Έπεσε μέρος μπαλκονιού
- Δημόσια τέχνη και βιώσιμες μετακινήσεις στην Άρτα
- Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα για την πρεμιέρα της ταινίας «Πάρτυ Γενεθλίων»
- Gen Z: Παλεύει με κόλπα για δουλειά, ενώ Millennials, Gen X και Βaby Βoomers… από το σχολείο στο γραφείο
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Μέση Ανατολή: 25 δισ. δολάρια έχει κοστίσει ο πόλεμος στις εταιρείες – Η ενεργειακή κρίση συνεχίζεται
