Σε κώμα ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης
Σε κώμα έχει πέσει ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας. Ο ειδικός παθολόγος, Μπάμπης Νικολαΐδης, δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του 94χρονου πρώην προέδρου της Κύπρου «είναι μη αναστρέψιμη». Η υγεία του κ. Κληρίδη επιδεινώθηκε από νεφρική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε ο υψηλός διαβήτης.
Σε κώμα έχει πέσει ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας.
Ο ειδικός παθολόγος, Μπάμπης Νικολαΐδης, δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του 94χρονου πρώην προέδρου «είναι μη αναστρέψιμη».
Η υγεία του κ. Κληρίδη επιδεινώθηκε από νεφρική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε ο υψηλός διαβήτης.
«Φοβόμασταν πρόβλημα από την καρδιά του, αλλά αυτή δουλεύει σαν ρολόι» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Νικολαΐδης.
Ο 94χρονος βετεράνος πολιτικός έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.
Τον Γλαύκο Κληρίδη επισκέφθηκαν ο προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου, ο Κύπριος υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο στενότατος συνεργάτης Παντελής Κούρος και άλλοι..
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, εισοδήματα και περιουσία
- Τζόκερ: Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο των 11,6 εκατ. ευρώ
- Ο χορός μπορεί να «νικήσει» το στρες;
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ ετοιμάζεται να καταλάβει τα πλοία, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- Αρκάς: Ένα μάθημα πολιτικής συμπεριφοράς
- Moody’s: Τα 4 σενάρια για τις εκλογές του 2027 στην Ελλάδα


