Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τη νέα της εμφάνιση εν όψει Μουντιάλ παρουσίασε η Ισπανία

Τη νέα της εμφάνιση εν όψει Μουντιάλ παρουσίασε η Ισπανία

Με νέα εμφάνιση θα εμφανιστεί η Εθνική ομάδα της Ισπανίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία το 2014. Η παρουσίαση της έγινε την Τετάρτη σε εκδήλωση, παρουσία όλων των παικτών της ομάδας, είναι κατακόκκινη από πάνω μέχρι κάτω και περιλαμβάνει μόνο μικρές κίτρινες λεπτομέρειες. Ενώ η αμφίεση των τερματοφυλάκων είναι γαλάζια. Την άποψη ότι η εθνική Ισπανίας διαθέτει αυτό που χρειάζεται για να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας εξέφρασαν τέσσερις διεθνείς.  Ο αρχηγός Ίκερ Κασίγιας και οι Σέρχιο Ράμος, Τσάμπι Αλόνσο, Νταβίντ Βίγια δήλωσαν αισιόδοξοι για το «ριπίτ».

Με νέα εμφάνιση θα εμφανιστεί η Εθνική ομάδα της Ισπανίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία το 2014. Η παρουσίαση της έγινε την Τετάρτη σε εκδήλωση, παρουσία όλων των παικτών της ομάδας, είναι κατακόκκινη από πάνω μέχρι κάτω και περιλαμβάνει μόνο μικρές κίτρινες λεπτομέρειες. Ενώ η αμφίεση των τερματοφυλάκων είναι γαλάζια.

Την άποψη ότι η εθνική Ισπανίας διαθέτει αυτό που χρειάζεται για να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας εξέφρασαν τέσσερις διεθνείς. Ο αρχηγός Ίκερ Κασίγιας και οι Σέρχιο Ράμος, Τσάμπι Αλόνσο, Νταβίντ Βίγια δήλωσαν αισιόδοξοι για το «ριπίτ».

Ο Κασίγιας δήλωσε ότι οι παίκτες των πρωταθλητών κόσμου και Ευρώπης είναι αποφασισμένοι να γράψουν ξανά ιστορία, μετά την κατάκτηση του «παρθενικού» Μουντιάλ στην ιστορία της Ισπανίας το 2010 στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, ενώ ο Βίγια επέμεινε ότι οι [Ίβηρες» διαθέτουν το ταλέντο για να γίνει η μόλις τρίτη ομάδα που θα υπερασπιστεί το παγκόσμιο τίτλο της, μετά την Ιταλία το 1938 και τη Βραζιλία το 1962.

«Η εθνική ομάδα μας αισθάνεται γεμάτη αυτοπεποίθηση, με μεγάλη επιθυμία» τόνισε από την πλευρά του ο Ράμος και πρόσθεσε: «Τα καταφέραμε στο παρελθόν και ποιος θα πει ότι δεν μπορούμε να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία. Δεν μπορούμε να ζούμε στα επιτεύγματα του παρελθόντος, δεν υπάρχει λόγος να μένουμε σε αυτά, αντίθετα θέλουμε να τα επαναλάβουμε», ήταν τα λόγια του 31χρονου επιθετικού.

Το Σάββατο η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ισημερινή Γουινέα σε φιλική αναμέτρηση στην πρωτεύουσα Μαλάμπο, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα αναμετρηθεί με τη Νότια Αφρική στο «Σόκερ Σίτι Στέιντιουμ» του Γιοχάνεσμπουργκ, εκεί όπου πριν από τρία χρόνια πανηγύρισαν την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ο τεχνικός των «Ιβήρων», Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, δεν έχει στη διάθεσή του, τους Τσάβι, Σεσκ Φάμπρεγκας και Χεράρδ Πικέ, ενώ ο συμπαίκτης του τελευταίου στην Μπαρτσελόνα, Μαρκ Μπαρτρά, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα.

Επίσης, ο Τσάμπι Αλόνσο επιστρέφει στην εθνική μετά από διάστημα πέντε μηνών λόγω τραυματισμού, ο οποίος τον κράτησε εκτός του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών του Ιουνίου, στο οποίο η Ισπανία έφτασε στον τελικό, αλλά ηττήθηκε 3-0 από την «οικοδέσποινα» Βραζιλία.

«Το να μην έχεις πάρει μέρος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών σημαίνει ότι βιώνεις τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο και με ένα αίσθημα αδυναμίας» υπογράμμισε ο Αλόνσο και κατέληξε: «Τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024