«Πάτησαν» Αθήνα οι Ρουμάνοι με «θερμή» υποδοχή στο Ελ. Βενιζέλος
Στην Αθήνα έφτασε αργά το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή της εθνικής Ρουμανίας εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ του Μουντιάλ κόντρα στην Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή στο Φάληρο. Περίπου 30 Ρουμάνοι υποδέχτηκαν ενθουσιωδώς την ομάδα τους, ζητώντας από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα γήπεδα του Ρίο.
Στην Αθήνα έφτασε αργά το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή της εθνικής Ρουμανίας εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ του Μουντιάλ κόντρα στην Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή στο Φάληρο. Περίπου 30 Ρουμάνοι υποδέχτηκαν ενθουσιωδώς την ομάδα τους, ζητώντας από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα γήπεδα του Ρίο.
Ο Βίτορ Πιτούρκα και οι ποδοσφαιριστές τους εξεπλάγησαν ευχάριστα βλέποντας τους συμπατριώτες τους να τους χειροκροτούν και να κρατούν σημαίες ζητώντας την πρόκριση. Επρόκειτο για Ρουμάνους που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα, αφού ο κύριος όγκος των οπαδών από τη Ρουμανία αναμένονται την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ στο «Καραϊσκάκη» θα βρεθούν περίπου 1.500 φίλαθλοι της Ρουμανίας.
Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο γκολκίπερ Ταταρουσάνου, ο οποίος αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ματς της Παρασκευής, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.
Αντίθετα, στο Βουκουρέστι έμεινε ο τέταρτος γκολκίπερ, Λουνγκ, που κρίθηκε… αχρείαστος, ενώ ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί ο στόπερ Κίρικες που έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και πιθανότατα θα δώσει μάχη με το χρόνο για να παίξει στη ρεβάνς της Τρίτης στο Βουκουρέστι.
Οι ποδοσφαιριστές των Βαλκάνιων ανταπέδωσαν τη θερμή υποδοχή και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοιράζοντας και αυτόγραφα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Προβάδισμα με δύο εντυπωσιακά γκολ του Ζότα Σίλβα (vid)
- Κίνδυνος κλιμάκωσης στο Ιράν – Οι ΗΠΑ στέλνουν αεροσκάφη στο Ισραήλ, οι Φρουροί απειλούν το αμερικανικό ναυτικό
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα
- Χάντμπολ: Ο Σμιτ μετά τα 1100 γκολ στη Γερμανία έπιασε λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό
- Λένα Ζευγαρά: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με το νέο της τραγούδι «Θα, θα»




