Πελεγρίνης: Μαθήματα θα γίνουν αν επιτρέψουν την είσοδο οι διοικητικοί
Μετά την χθεσινή απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών να αρχίσουν τα μαθήματα στο ΕΚΠΑ στις 19 Νοεμβρίου, ο πρύτανης Θεοδόσης Πελεγρίνης επανήλθε την Τετάρτη με δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 λέγοντας ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εάν επιτρέψουν την είσοδο οι διοικητικοί υπάλληλοι.
Μετά την χθεσινή απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών να αρχίσουν τα μαθήματα στο ΕΚΠΑ στις 19 Νοεμβρίου, ο πρύτανης Θεοδόσης Πελεγρίνης επανήλθε την Τετάρτη με δηλώσεις του λέγοντας ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εάν επιτρέψουν την είσοδο οι διοικητικοί υπάλληλοι.
Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Πελεγρίνης ανέφερε: «Η απόφαση της Συγκλήτου είναι να ανοίξει το Πανεπιστήμιο και να γίνουν τα μαθήματα, αρκεί οι διοικητικοί υπάλληλοι να επιτρέψουν την είσοδο στις αίθουσες.
» Και για να μην παρεξηγηθώ, είναι απολύτως δικαιολογημένοι. Εμείς δεν ζητάμε να σταματήσουν την απεργία.
» Ζητάμε να επιτρέψουν την είσοδο και η αιτία που δημιουργήθηκε όλο αυτό το πρόβλημα είναι το υπουργείο και μόνο το υπουργείο. Πήρε ένα μέτρο αυθαίρετο, σφαγιαστικό και συνεχίζει την αδιαλλαξία του. Έχω κάνει κατ’ επανάληψη έκκληση στον υπουργό να συζητήσουμε, για να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση. Και βρίσκω αδιαλλαξία…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου

