Το Ανόβερο παρακολουθεί τον Ρισβάνη
Υπό... παρακαλούθηση βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού προκάλεσε τα βλέματα της γερμανικής ομάδας του Ανόβερου.
Υπό… παρακαλούθηση βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού προκάλεσε τα βλέματα της γερμανικής ομάδας του Ανόβερου.
Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της βρέθηκε στα επίσημα του «Απόστολος Νικολαΐδης», στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, το περασμένο Σάββατο.
Η «Sportday υποστηρίζει ότι γερμανικός σύλλογος σκοπεύει να ξαναδεί τον νεαρό αμυντικό, ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη για εκείνον και να κάνει τις εισηγήσεις του στους ιθύνοντες της ομάδας.
Αυτό αναμένεται να συμβεί στους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ελπίδων, όπου κλήθηκε ο Ρισβάνης για πρώτη φορά, με Σουηδία (15/11) και Πολωνία (19/11).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα


