Κανονικά τα χειρουργεία στο νοσοκομείο «Αττικόν»
Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», καθώς η οικονομική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας έδωσε λύση στο πρόβλημα ρευστότητας που υπήρχε.
Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», καθώς η οικονομική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας έδωσε λύση στο πρόβλημα ρευστότητας που υπήρχε.
Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Λαμπίρης εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή με τη οποία ενημέρωνε πως σταματούν εξαιτίας έλλειψης χειρουργικών υλικών αλλά και των απαραίτητων κονδυλίων, οι εισαγωγές και τα χειρουργεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η περίεργη τεχνική που υιοθέτησε ο Τζεφ Μπρίτζες για τις συναισθηματικές σκηνές
- Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Μίσιγκαν – Τουλάχιστον δύο νεκροί
- Πάει για αλλαγή ώρας το Μεξικό – Αγγλία: Τα δεδομένα για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν
- Ο ακραίος καύσωνας απειλεί τα ηλεκτρικά δίκτυα στις ΗΠΑ
- ΕΟΠΥΥ: Υποψήφιος βουλευτής ο αρχηγός του κυκλώματος με τις απάτες – Πώς έστησε «βιομηχανία» με χιλιάδες εικονικές συνταγογραφήσεις
- Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που βυθίστηκε μετά από πυρκαγιά



