Aποχωρεί από τη λεωφ.Συγγρού η ξενοδοχειακή αλυσίδα Marriott
Από τις 31 Δεκμβρίου 2013 η διεθνής αλυσίδα Marriott δεν θα στεγάζεται στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott επί της Συγγρού. Η ίδια η επιχείρηση ανακοινώνει στον δικτυακό της τόπο ότι δεν θα δέχεται κρατήσεις μετά το τέλος του έτους.
Από τις 31 Δεκμβρίου 2013 η αλυσίδα Marriott δεν θα στεγάζεται στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott επί της λεωφ. Συγγρού.
{{{ map }}}
Η ίδια η επιχείρηση ανακοινώνει στον δικτυακό της τόπο ότι δεν θα δέχεται κρατήσεις μετά το τέλος του έτους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου, ο όμιλος Παρασκευαΐδη και ο διεθνής όμιλος δεν ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου, το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία αναζητά νέα συνεργασία, ενώ και η Marriott φέρεται να διατηρεί το ενδιαφέρον της για την Αθήνα, ωστόσο είναι πολύ συγκεκριμένες οι μονάδες που πληρούν τις προδιαγραφές της στην ελληνική πρωτεύουσα.
Αναφερόμενος στην εξέλιξη, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού Αλέξανδρος Βασιλικός, σημειώνει στο Βήμα ότι«η ημερομηνία λήξης της συνεργασίας της Marriott με το ξενοδοχείο στις 31 Δεκεμβρίου 2013 είναι γνωστή εδώ και 30 χρόνια. Το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά και δέχεται κρατήσεις για το 2014».
Το Αthens Ledra Marriott ξεκίνησε να λειτουργεί πριν 30 χρόνια και έχει δυναμικότητα 314 δωμάτια, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον εμπρησμό στη Marfin
- Ταϊλάνδη: Πώς ξεκίνησε η φονική φωτιά σε παμπ στην Μπανγκόκ- «Μπλοκαρισμένες οι έξοδοι κινδύνου»
- Να οχυρωθεί η δημοκρατία και να ενισχυθεί η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ταυτόσημες έννοιες
- Στάχτη το παλιό κτίριο του θεάτρου Μπάντμιντον – Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς
- Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες σε επίθεση της Ουκρανίας με drones στην περιφέρεια της Μόσχας
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Chris Smalls: «Έλεγα ότι έπρεπε να κάνουμε τον συνδικαλισμό να φαίνεται — και να είναι — κουλ»
- «Κατά Φαντασίαν Ασθενής»: Ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442