Πώς μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ η επέμβαση στο Ραδιομέγαρο
Στη διάρκεια ζωντανής εκπομπής της ΕΡΑ πραγματοποίηθηκε η αστυνομική επέμβαση, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Πίσω από το μικρόφωνο βρισκόταν ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΕΡΑ, Νίκος Τσιμπίδας. «Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι στο στούντιο» μετέδωσε, καταγγέλλοντας ότι ένας αστυνομικός με πολιτικά βιντεοσκοπούσε τις κινήσεις μέσα στο στούντιο. Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο. Παράλληλα, κάμερα της ΕΡΤ κατέγραφε τις κινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων στην είσοδο του κτιρίου. Δείτε το βίντεο.
Στη διάρκεια ζωντανής εκπομπής πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επέμβαση, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στα στούντιο της ΕΡΑ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Πίσω από το μικρόφωνο βρισκόταν ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΕΡΑ, Νίκος Τσιμπίδας.
«Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι στο στούντιο» μετέδωσε ο Ν.Τσιμπίδας, ο οποίος κατήγγειλε ότι ένας αστυνομικός με πολιτικά βιντεοσκοπούσε τις κινήσεις μέσα στο στούντιο.
- Το χρονικό της επέμβασης
- Δηλώσεις Κεδίκογλου
- Συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για την επέμβαση
- Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ
- Η δήλωση του Π.Καψή
- Τα ξένα ΜΜΕ για την επέμβαση
Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στη Δραπετσώνα: Παραδόθηκε στις φλόγες διαμέρισμα – Επεκτείνεται η πυρκαγιά στην πολυκατοικία
- Μέθοδος RIR: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις
- Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα χρειαστεί ομπρέλα – Συνεχίζονται οι ανοιξιάτικες βροχές
- «Billy & Me»: Έρχεται ταινία για τη ζωή του Μπίλι Τζόελ, με σκηνοθέτη τον Τζον Ότμαν
- Η υπερανάλυση μπορεί να μας διαλύσει τη ζωή;
- Πλαφόν στα… Α βάζει το Χάρβαρντ, για να αντιμετωπίσει τον «πληθωρισμό» των αρίστων

