Επίσημα στο τιμόνι του Πλατανιά ο Νίκος Αναστόπουλος
Επίσημα νέος προπονητής του Πλατανιά είναι ο Νίκος Αναστόπουλος αφού η διοίκηση της Κρητικής ομάδας προχώρησε στην ανακοίνωση του Έλληνα προπονητή το απόγευμα της Τετάρτης. Η ανακοίνωση καθυστέρησε μια μέρα καθώς ο 55χρονος τεχνικός ήθελε να βρεθεί στο «Καραισκάκη» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, την τρίτη το βράδυ για τους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.
Επίσημα νέος προπονητής του Πλατανιά είναι ο Νίκος Αναστόπουλος αφού η διοίκηση της Κρητικής ομάδας προχώρησε στην ανακοίνωση του Έλληνα προπονητή το απόγευμα της Τετάρτης.
Η ανακοίνωση καθυστέρησε μια μέρα καθώς ο 55χρονος τεχνικός ήθελε να βρεθεί στο «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, την τρίτη το βράδυ για τους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.
Τελικά η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε επί αθηναϊκού εδάφους και μία μέρα μετά έκλεισε η συμφωνία.
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο», ανέφερε η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
- Αγροτική οικονομία: Ξεπέρασαν τα 2,1 δισ. ευρώ οι εξαγωγές σε φέτα και ελαιόλαδο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο


