
Δύο νεκροί σε εργατικό δυστύχημα στην Ύδρα
Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Τρίτης στην Ύδρα κατά τη διάρκεια εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης. Νεκροί ένας 43χρονος Γεωργιανός εργάτης και ένας 62χρονος Έλληνας, υπεύθυνος του συνεργείου που εκτελούσε τις εργασίες.
Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Τρίτης στην Ύδρα κατά τη διάρκεια εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης.
Νεκροί ένας 43χρονος Γεωργιανός εργάτης και ένας 62χρονος Έλληνας, υπεύθυνος του συνεργείου που εκτελούσε τις εργασίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικά στο φρεάτιο κατέβηκε ο Γεωργιανός για να εκτελέσει εργασίες. Όταν ο υπεύθυνος του συνεργείου διαπίστωσε ότι ο 43χρονος αργούσε, κατέβηκε και αυτός στο φρεάτιο, όπου βρήκε και αυτός τραγικό θάνατο.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο εργαζομένων είναι υπό διερεύνηση. Προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ύδρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών
- Αντίστροφη μέτρηση για να κλείσουν τα σχολεία – Πότε τελειώνουν οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή