Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Goldman Sachs: Αναβάθμισε στα 9,6 ευρώ την τιμή στόχο για την μετοχή του ΟΤΕ

Η Goldman Sachs αναβάθμισε στα 9,6 ευρώ από 5,6 ευρώ την τιμή στόχο του ΟΤΕ σε βάθος 12μηνου, διατηρώντας ουδέτερη την σύσταση για τις προοπτικές. Σε έκθεση που δημοσιοποίησε σήμερα η επενδυτική τράπεζα αναφέρει πως η προσαρμογή της τιμής – στόχου οφείλεται στη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων του ΟΤΕ, αλλά και στη μείωση των ανησυχιών […]

Η Goldman Sachs αναβάθμισε στα 9,6 ευρώ από 5,6 ευρώ την τιμή στόχο του ΟΤΕ σε βάθος 12μηνου, διατηρώντας ουδέτερη την σύσταση για τις προοπτικές.

Σε έκθεση που δημοσιοποίησε σήμερα η επενδυτική τράπεζα αναφέρει πως η προσαρμογή της τιμής – στόχου οφείλεται στη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων του ΟΤΕ, αλλά και στη μείωση των ανησυχιών για τις εξελίξεις στην Ελλάδα συνολικά.

Όπως αναφέρει ο οίκος, τους τελευταίους 12 μήνες ο ΟΤΕ έχει σημειώσει θεαματικές επιδόσεις στον δείκτη MSCI για τις αναδυόμενες αγορές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, εμφανίζοντας άνοδο 164%, αντανακλώντας την ισχυρή μόχλευση, τη βελτίωση στη διαχείριση του κόστους, την ώρα που οι ανησυχίες για την Ελλάδα μειώνονται.

Η Goldman Sachs αναβάθμισε και τις εκτιμήσεις της για τα EBIDA του ΟΤΕ για την περίοδο 2014 – 2017 κατά 1% κατά μέσο όρο, ως αποτέλεσμα της περικοπής κόστους του Οργανισμού που ήταν μεγαλύτερη από αυτή που ανέμενε ο οίκος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024