Τρεις νεκροί από επίθεση ενόπλου σε λεωφορείο στη Νορβηγία
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν 50χρονος άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιχείρησε να καταλάβει λεωφορείο στη δυτική Νορβηγία, όπως έγινε γνωστό από νορβηγικά μέσα ενημέρωσης και την αστυνομία της χώρας. Ο δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις. Τα κίνητρα της απόπειρας κατάληψης του λεωφορείου παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιχείρησε να καταλάβει λεωφορείο στη δυτική Νορβηγία, όπως έγινε γνωστό από νορβηγικά μέσα ενημέρωσης και την αστυνομία της χώρας.
Η επίθεση, την οποία οι Αρχές χαρακτηρίζουν «απόπειρα πειρατείας» σημειώθηκε κοντά στο Αρντάλ.
Ο φερόμενος ως δράστης, πιθανότατα αλλοδαπός, συνελήφθη, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Γερν Λάσε Φέρντε Ρέφσνες στο τηλεοπτικό κανάλι TV2 Nyhetskanalen.
Τα κίνητρα της απόπειρας κατάληψης του λεωφορείου παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου




