Παρελθόν από τον πάγκο του Πλατανιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης
Μετά από δέκα αγωνιστικές και μόλις μία νίκη στη Σούπερ Λίγκα, η διοίκηση του Πλατανιά προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Μετά από δέκα αγωνιστικές και μόλις μία νίκη στη Σούπερ Λίγκα, η διοίκηση του Πλατανιά προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες» αναφέρει η λυτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης





