Συνελήφθη για ναρκωτικά ο δις «ασημένιος» του 2004 στο Κανόε Καγιάκ
Ο Αυστραλός δις «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του καγιάκ, Νέιθαν Μπάγκαλεϊ, συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για την εξάρθωση δικτύου διακίνησης ναρκωτικών, όπως μεταδίδουν την Κυριακή τα τοπικά ΜΜΕ.
Ο Αυστραλός δις «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του καγιάκ, Νέιθαν Μπάγκαλεϊ, συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για την εξάρθωση δικτύου διακίνησης ναρκωτικών, όπως μεταδίδουν την Κυριακή τα τοπικά ΜΜΕ.
Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Αυστραλίας, η οποία ερευνά τη διακίνηση αμφεταμινών, συνέλαβε τον 37χρονο Μπάγκαλεϊ και άλλο ένα άτομο την Παρασκευή στα βόρεια της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων «Australian Associated Press», ο Μπάγκαλεϊ, ο οποίος κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής απαγορευμένων ουσιών.
Ο Μπάγκαλεϊ παραμένει κρατούμενος και αναμένεται να παρουσιαστεί τη Δευτέρα ενώπιον δικαστηρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το απίθανο σόου στο MetLife Stadium πριν την έναρξη του τελικού – Άνοιξε την τελετή λήξης του Μουντιάλ ο IShowSpeed (vids)
- Τραγωδία στο Μάτι: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα 104 θύματα της φονικής πυρκαγιάς
- «Φιάσκο» στο MetLife πριν τον τελικό του Μουντιάλ – Χάος, ουρές χιλιομέτρων και ένταση έξω από το γήπεδο (vid)
- LIVE: Ισπανία – Αργεντινή
- Χαλκιδική: Επαναπατρίζονται στη Μολδαβία οι τρεις σοροί της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στο τροχαίο
- Λεσόρ και Γιαμπουσέλε διασκέδασαν μαζί με τον Φρανσίσκο (vid)

