Ανάσα για τον Λεβαδειακό που νίκησε την άτυχη Ξάνθη με 2-0
Βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα του της Ξάνθη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Χάρη στα γκολ του Μάντζιου στο 35' και του Ροτζέριο στο 58' οι Βοιωτοί πανηγύρισαν την τρίτη φετινή τους νίκη και ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Σολάρι στο 53', ενώ είχαν και δύο δοκάρια.
Βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα του της Ξάνθη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Χάρη στα γκολ του Μάντζιου στο 35′ και του Ροτζέριο στο 58′ οι Βοιωτοί πανηγύρισαν την τρίτη φετινή τους νίκη και ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Σολάρι στο 53′, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.
Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 8΄, με το σουτ του Κάντζι να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Κυριακίδη.
Οι «ακρίτες» προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ, που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Πρζιρόβσκι, για να φτάσουμε στο 35ο λεπτό, όταν ο Μουλόπουλος σέντραρε και ο Μάντζιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό. Η Ξάνθη προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως το φάουλ του Κάλβο στο 38′ έδιωξε ο Πρζιρόβσκι.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι στο 53΄, σε χέρι του Μανόλο μέσα στην περιοχή, όμως ο Σολάρι που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ροτζέριο «τιμώρησε» τους «ακρίτες», καθώς εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Κυριακίδη στη σέντρα του Γιάντση και από κοντά «έγραψε» το 2-0 και σφράγισε» τη νίκη του Λεβαδειακού.
Η Ξάνθη θα μπορούσε ίσως και πάλι να διεκδικήσει κάτι, στάθηκε, όμως άτυχη καθώς είχε δύο δοκάρια, στο 71′ σε κεφαλιά του Ράνου και στο 84′ σε σουτ του Σολτάνι.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
LIVE: Βαλεφόλια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλεφόλια – Παναθηναϊκός για τον πρώτο τελικό στο Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Ο ΠΑΟΚ με την επιβλητική νίκη του επί του Περιστερίου έκανε «άλμα» πρόκρισης, αφού του αρκεί να μην ηττηθεί με 25 ή περισσότερους πόντους στο «Α. Παπανδρέου» (18/3, 18:30) για να βρεθεί στα ημιτελικά.
LIVE: Λεβερκούζεν – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβερκούζεν – Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας