Νέο αίτημα στη Βουλή για άρση ασυλίας Κασιδιάρη, Κουκούτση
Κατετέθηκε στη Βουλή το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε εναντίον του ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha για «δυσφήμιση ανώνυμης εταιρείας κατ' εξακολούθηση και συκοφαντικής δυσφήμισης κατ' εξακολούθηση». Στη Βουλή και αίτημα άρσης της ασυλίας του Δημήτρη Κουκούτση, επίσης βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για συκοφαντική δυσφήμιση, απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή κατά του δημοτικού συμβούλου Αθήνας, Πέτρου Κωνσταντίνου.
Κατετέθηκε στη Βουλή το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε εναντίον του ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και η δημοσιογράφος Ειρήνη Κουβελιώτη για «δυσφήμιση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση και συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ εξακολούθηση».
Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε στραφεί με μήνυση κατά του σταθμού και της δημοσιογράφου, σχετικά με συνέντευξη πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής που παρουσίασαν.
Στη Βουλή κατατέθηκε και αίτημα άρσης της ασυλίας του Δημήτρη Κουκούτση, επίσης βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για συκοφαντική δυσφήμιση, απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή κατά του δημοτικού συμβούλου Αθήνας, Πέτρου Κωνσταντίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χάος για το νέο Swatch – Ουρές και δακρυγόνα, έκλεισαν καταστήματα σε όλον τον κόσμο
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός