Μήνυμα Πεδουλάκη να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες του
Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός. Εκεί όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε ιδιαίτερα στη συγκέντρωση των παικτών του που δεν πρέπει να χαθεί μέσα στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην «Χάλα Πιονίρ».
Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός. Εκεί όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε ιδιαίτερα στη συγκέντρωση των παικτών του που δεν πρέπει να χαθεί μέσα στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην «Χάλα Πιονίρ».
«Είναι δεδομένο ότι στο ματς θα υπάρχει πάρα πολύ ενέργεια. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και την τακτική μας και στα 40 λεπτά του αγώνα», είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:
«Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε σε καμιά φάση του. Να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Νομίζω ότι αυτός ο αγώνας θα είναι για εμάς μια πάρα πολύ καλή και δυνατή προπόνηση για τους αγώνες που θα έρθουν πολύ, πολύ αργότερα».
Πολύς λόγος έχει γίνει και για την ατμόσφαιρα στην «Χάλα Πιόνιρ» με τον «Άρτζι» να… κρατάει αποστάσεις: «Ξέρουμε την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο, αλλά εμάς δουλειά μας είναι να παραμείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχει γίνει προεργασία για όλες τις συνθήκες της αναμέτρησης, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μόνο την δουλειά μας. Το μπάσκετ», είπε και σχολίασε τους Σέρβους:
«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί απόλυτο το σέρβικο μπάσκετ. Είναι μια ομάδα που ξέρει να κινείται πολύ καλά στο γήπεδο και έχει στην σύνθεσή της έναν παίκτη σαν τον Μαριάνοβιτς, που σπάνια συναντάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
