Ξεκίνησε η δεύτερη αξιολόγηση του κυπριακού μνημονίου από την τρόικα
Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη, η δεύτερη αξιολόγηση της προόδου εφαρμογής του κυπριακού μνημονίου από την τρόικα. Η αξιολόγηση που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα εστιασθεί στα δημοσιονομικά μεγέθη, τις αποκρατικοποιήσεις και στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη η δεύτερη αξιολόγηση της προόδου εφαρμογής του κυπριακού μνημονίου από την τρόικα. Η αξιολόγηση που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα εστιασθεί στα δημοσιονομικά μεγέθη, τις αποκρατικοποιήσεις και στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Η εναρκτήρια συνάντηση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών και παρευρέθηκαν ο υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) κ. Πανίκος Δημητριάδης και οι επικεφαλής των κλιμακίων του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ.
Τη βεβαιότητα ότι και η δεύτερη αξιολόγηση της τρόικας, σε ό,τι αφορά την πορεία υλοποίησης του Μνημονίου, θα είναι «εξίσου σημαντική και ευνοϊκή» για τον τρόπο που η Κύπρος αντιμετωπίζει τις μνημονιακές της υποχρεώσεις, εξέφρασε χθες Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πάρκινγκ; Μία έρευνα δίνει την απάντηση
- Αναφορές για βύθιση φορτηγού πλοίου χύδην φορτίου στο Μπάνταρ Αμπάς του Ορμούζ [βίντεο]
- Ο Οϊαρθάμπαλ έκανε το 1-0 για την Ισπανία, με πέναλτι που κέρδισε ο Γιαμάλ (vid)
- H ICE αναστέλλει τους ελέγχους στον δρόμο μετά από ακόμα θανατηφόρο περιστατικό στο Μέιν
- Κρατάει στο ρόστερ του τον Τζόσεφ ο Ολυμπιακός (vid)
- Πάτρα: Φωτιά στο Πεδίο Βολής στην Αρόη


