Τα τελευταία κακά αποτελέσματα αποτελέσματα της Ζαλγκίρις Κάουνας και
συγκεκριμένα η ήττα της από την Σιουλιάι (79-78), δεν άφησαν κανένα
περιθώριο στην διοίκηση της Λιθουανικής ομάδας από το να θέσουν τον Ηλία
Ζούρο εκτός ομάδας για δεύτερη φορά μετά το 2011.
Τα τελευταία κακά αποτελέσματα αποτελέσματα της Ζαλγκίρις Κάουνας και συγκεκριμένα η ήττα της από την Σιουλιάι (79-78), δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην διοίκηση της Λιθουανικής ομάδας από το να θέσουν τον Ηλία Ζούρο εκτός ομάδας για δεύτερη φορά μετά το 2011.
«Την περασμένη εβδομάδα έγινε ξεκάθαρα αντιληπτό ότι οι δικές μας απόψεις δεν συνάδουν με εκείνες του Ηλία Ζούρου. Το καλοκαίρι που είχαμε μιλήσει μαζί του, φάνηκε να έχουμε κοινές συντεταγμένες για μία ομάδα με προοπτική για το μέλλον.
»Δεν αισθανθήκαμε ότι ο κόουτς είχε πίστη στο δικό μας όραμα, στους παίκτες και τη στρατηγική μας. Η ομάδα σταδιακά άρχισε να χάνει την καλή ατμόσφαιρα στις τάξεις της ομάδας», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της Ζαλγκίρις.
Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Σαούλιους Στομπέργκας.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.