Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολονύκτια πολιορκία εστιατορίου στο Φράιμπουργκ με ταμπουρωμένο 36χρονο

Ολονύκτια πολιορκία εστιατορίου στο Φράιμπουργκ με ταμπουρωμένο 36χρονο

Με τη σύλληψη 36χρονου που είχε ταμπουρωθεί σε εστιατόριο στο Φράιμπουργκ της νότιας Γερμανίας, κρατώντας 12 άτομα, έληξε ολονύκτιο θρίλερ, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Η αστυνομία θεωρούσε ότι είναι οπλισμένος και είχε μαζί του και εκρηκτικά, αλλά δίσταζε να μιλήσει για κατάσταση ομηρίας -καθώς οι υπόλοιποι στο εστιατόριο, συγγενείς του και οικείοι, βρίσκονταν πιθανότατα οικειοθελώς εκεί προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί.

Με τη σύλληψη 36χρονου που είχε ταμπουρωθεί σε εστιατόριο στο Φράιμπουργκ της νότιας Γερμανίας, κρατώντας 12 άτομα, έληξε ολονύκτιο θρίλερ, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τον άνδρα, κουρδικής καταγωγής, το πρωί της Παρασκευής.

Η αστυνομία θεωρούσε ότι είναι οπλισμένος και είχε μαζί του και εκρηκτικά, αλλά δίσταζε να μιλήσει για κατάσταση ομηρίας -καθώς οι υπόλοιποι στο εστιατόριο, συγγενείς του και οικείοι, βρίσκονταν πιθανότατα οικειοθελώς εκεί προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί.Η αστυνομία βρισκόταν σε επικοινωνία με τον 36χρονο, τον οποίον θεωρούσε απρόβλεπτο λόγω της συναισθηματικής φόρτισης στην οποία βρίσκεται. Σκοπός της αστυνομίας ήταν να τον πείσει να παραδοθεί.

Η πολιορκία ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, μερικές ώρες αφού ο 36χρονος δεν εμφανίστηκε σε δίκη για κατηγορίες που εκκρεμούν σε βάρος του. Ο 36χρονος είχε προβλήματα με το νόμο και στο παρελθόν, κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών.

Τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή το πρωί της Παρασκευής. Τα ξημερώματα είχε βγει από το εστιατόριο ένας άνδρας, τον οποίο ανακρίνει η αστυνομία, ενώ ανάμεσα στους 12 που έμειναν στο εστιατόριο ήταν και παιδιά.

Η κινητοποίηση των αρχών γύρω από το εστιατόριο είναι τεράστια για τα δεδομένα της πόλης: Στην αποκλεισμένη σε μεγάλη ακτίνα περιοχή βρίσκονται δεκάδες μέλη της αστυνομίας, μονάδες των ειδικών δυνάμεων, της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και γιατροί, ενώ έχει στηθεί και κέντρο έτοιμο για παραλαβή τραυματιών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024