Aναβλήθηκε εκ νέου η δημοπρασία για το τζαμί στον Βοτανικό
Για πέμπτη φορά αναβλήθηκε η δημοπρασία για την ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση των Νέων, η αναβολή έγινε επειδή δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά.
Για πέμπτη φορά αναβλήθηκε η δημοπρασία για την ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση των Νέων, η αναβολή έγινε επειδή δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά.
Υπενθυμιζεται ότι με εξαίρεση την 4η δημοπράτηση (στις 15 Οκτωβριου), η οποία αναβλήθηκε λόγω ασθένειας του προέδρου της επιτροπής αξιολόγησης όλες οι προηγούμενες αναβλήθηκαν επειδή από τις περίπου 25 εταιρείες που έλαβαν τα τεύχη δημοπράτησης καμία δεν κατέθεσε προσφορά.
Ο διαγωνισμός διενεργείται από την ειδική υπηρεσία δημοσίων έργων-κτιριακών της γενικής γραμματείας Δημοσίων Έργων και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 946.000 ευρω.
Ο σχεδιασμός προβλέπει το μουσουλμανικό τέμενος, χωρητικότητας 350 ατόμων, να διαμορφωθεί σε κτίριο παλιάς βάσης του Πολεμικού Ναυτικού στο Βοτανικό, το οποίο θα ανακατασκευαστεί, ενώ θα δημιουργηθούν και υποστηρικτικοί χώροι κυρίως υγιεινής σε υφιστάμενα κτίρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια ανάσα πριν από τις θερινές εκπτώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Ολυμπιακός: Βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία
- Ο Άνταμ Σάντλερ τέλεσε τον γάμο των Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι
- Μαρούσι: Τοίχος έπεσε στην αυλή διπλανής οικίας – Ένας τραυματίας
- Σούπερ μάρκετ: Η επόμενη ημέρα του πλαφόν – Τα προϊόντα που μπαίνουν στο «καλάθι» των μειώσεων
- Παναθηναϊκός-Άγιαξ 3-1: Η ομάδα του Νίστρουπ άφησε υποσχέσεις



