Ατζαμής κυνηγός πυροβόλησε ηλικιωμένο που έκανε την ανάγκη του
Η αστοχία ενός Νορβηγού κυνηγού παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος είχε την ατυχία να θελήσει να πάει τουαλέτα, την ώρα που έκανε την βόλτα του στο δάσος. Ο κυνηγός στόχευε έναν τάρανδο, αλλά η σφαίρα πέρασε ξυστά από το ζώο, τρύπησε τον ξύλινο τοίχο της τουαλέτας, όπου βρισκόταν ο 70χρονος και τον πέτυχε στο στομάχι.
Η αστοχία ενός Νορβηγού κυνηγού παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος είχε την ατυχία να θελήσει να πάει τουαλέτα, την ώρα που έκανε την βόλτα του στο δάσος.
Ο κυνηγός στόχευε έναν τάρανδο, αλλά η σφαίρα πέρασε ξυστά από το ζώο, τρύπησε τον ξύλινο τοίχο της τουαλέτας, όπου βρισκόταν ο 70χρονος και τον πέτυχε στο στομάχι, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας, NRK.
Το θύμα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής Χβάλερ, περίπου 120 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Όσλο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, δήλωσε ο αστυνομικός Άντερς Στρεμσέτερ, ο επικεφαλής των ερευνών για το κυνηγετικό ατύχημα.
Ο ατζαμής κυνηγός συνελήφθη και ανακρίνεται.
Ο τάρανδος που την γλίτωσε παρά τρίχα έσπευσε να εξαφανιστεί στο δάσος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μουσολίνι από τα πανέρια – αλλά Μουσολίνι
- Νέα ευρήματα στη Γκίζα δείχνουν «πιθανή κρυφή είσοδο» στην πυραμίδα του Μυκερίνου
- Νότια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση των ανηλίκων που χτυπούσαν περίπτερα και βενζινάδικα
- Στον Σάσα Βεζένκοφ ο τίτλος του MVP της Euroleague (vid)
- Κρήτη: Γλέντι με μπαλωθιές σήκωσε γειτονιά στο πόδι στο Ηράκλειο – Δύο συλλήψεις
- ΗΠΑ: Μαθητές σταμάτησαν σχολικό σε αυτοκινητόδρομο όταν λιποθύμησε η οδηγός




