Coca-Cola 3Ε : Ανακύκλωσε 2,7 τόνους απορριμμάτων
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με αφορμή την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2013 πραγματοποίησε για 6η συνεχή χρονιά την περιβαλλοντική ενέργεια «Γεμίζουμε τον Πλανήτη με Θετική Ενέργεια».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Αmita Motion κατάφερε να ευαισθητοποιήσει για την αξία της ανακύκλωσης 60.000 νέους, που παρακολούθησαν την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στην Αθήνα, τοποθετώντας ειδικά σηματοδοτημένους κάδους σε διάφορα σημεία του Ο.Α.Κ.Α. και προτρέποντας το κοινό, μέσω ενημερωτικών και διαδραστικών ενεργειών, να τους χρησιμοποιεί για την απόθεση των απορριμμάτων.
Τα αποτελέσματα, και φέτος, ήταν εντυπωσιακά, καθώς:
-Συλλέχθηκαν 2,7 τόνοι απορριμμάτων, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.).
-Ανακυκλώθηκε το 78% του όγκου των απορριμμάτων που συλλέχθηκαν.
-Αντισταθμίστηκαν περίπου 38,6 τόνοι CO2, στηρίζοντας το έργο προστασίας κλίματος “Electricity from Biogas in Papua New Guinea”, σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό myClimate.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεχνητή Νοημοσύνη: «Σπάζοντας» τους κανόνες – Μια επικίνδυνη συμπεριφορά
- Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση οδηγεί τα ΕΛΤΑ σε απαξίωση – Λουκέτα και εγκατάλειψη της καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας
- Οι πολυβιταμίνες ίσως επιβραδύνουν τη γήρανση, δείχνει μελέτη σε ηλικιωμένους
- Νέα Αριστερά: Μετά το έγγραφο Βάρρα μονόδρομος η προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Σοβαρός τραυματισμός και τέλος η σεζόν για τον Νίκολας Λαπροβίτολα

