Στη Mercedes το νέο ρεκόρ ταχύτερου pit stop
Με χρόνο 2,02 δευτερόλεπτα στο Grand Prix της Ιαπωνίας, η Mercedes ήταν ταχύτερη δύο εκατοστά του δευτερολέπτου από το προηγούμενο ρεκόρ της Red Bull.
Στη Mercedes ανήκει πλέον το νέο ρεκόρ ταχύτερου pit stop, καθώς στο Grand Prix της Ιαπωνίας έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Red Bull.
Οι μηχανικοί της ομάδας άλλαξαν τα τέσσερα ελαστικά σε χρόνο 2,02 δευτερόλεπτα, τέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από το προηγούμενο ρεκόρ της Red Bull (2,04 δευτερόλεπτα).
Σύμφωνα με τον επικεφαλής των μηχανικών της Mercedes, Ron Meadows, το pit stop θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο γρήγορα.
“Ο μηχανισμός του γρύλου λειτούργησε πολύ αργά. Αν είχε δουλέψει όπως έπρεπε, θα είχαμε κάνει χρόνο 1,93 δευτερόλεπτα” είπε.
Ο ίδιος πιστεύει ότι το μυθικό φράγμα των δύο δευτερολέπτων θα καταρριφθεί μέσα στη φετινή σεζόν. “Στις δοκιμές μας έχουμε κάνει 1,68 δευτερόλεπτα χρόνο”, αποκάλυψε.
auto.in.gr
- Πίτερς: «Είναι κάτι σπουδαίο αν κερδίσεις – Όλες οι ομάδες έχουμε τις ίδιες πιθανότητες» (vid)
- Νέα πρόστιμα σε εταιρείες τροφίμων για αθέμιτη κερδοφορία – Τα ποσά που καταλογίστηκαν
- Ρόδο: Νέες μαρτυρίες που «καίνε» για το θανατηφόρο τροχαίο – Οργή συγγενών για την αποφυλάκιση του οδηγού
- Κατοικίες με φθηνά ενοίκια – Οι «τυχεροί» [πίνακας]
- Ντόντα Χολ: «Δουλέψαμε σκληρά όλη τη σεζόν για να έχουμε αυτή την ευκαιρία» (vid)
- Ο Πόρος Έβρου εκπροσώπησε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή συνάντηση για τα Χωριά Πελαργών

