Σημαντικό πλήγμα για τον Πλατανιά, καθώς η ομάδα της Κρήτης θα χάσει έως το υπόλοιπο της σεζόν τον Θωμά Ναζλίδη. Ο άτυχος φορ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης την προηγούμενη εβδομάδα, υποβλήθηκε σήμερα σε αρθροσκόπηση και αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο. Ο Ναζλίδης θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης μετά από δέκα ημέρες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά από έξι μήνες. Ανακοίνωση μέσω της οποίας εύχεται καλή ανάρρωση στον παίκτη εξέδωσε η κρητική ΠΑΕ: «Η διοίκηση, το προσωπικό, οι συνεργάτες, το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εύχονται από καρδιάς στον Θωμά Ναζλίδη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.