Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Ιβηρική Χερσόνησος, μια μεσογειακή όαση!

Η Ιβηρική Χερσόνησος, μια μεσογειακή όαση!

Ανακαλύψτε τα λιμάνια της Ιβηρικής Χερσονήσου μέσα από μια κρουαζιέρα και γνωρίστε την Ισπανία μέσα από τα όμορφα και γραφικά λιμάνια της. «Σταθμοί» που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστοι! Αλικάντε Μια πόλη γεμάτη ζωή και ένα λιμάνι που επεκτείνεται συνεχώς. Απλώνεται γύρω από έναν τεράστιο όρμο και φιλοξενεί αξιόλογα ιστορικά αξιοθέατα, μεταξύ των οποίων το […]

Ανακαλύψτε τα λιμάνια της Ιβηρικής Χερσονήσου μέσα από μια κρουαζιέρα και γνωρίστε την Ισπανία μέσα από τα όμορφα και γραφικά λιμάνια της. «Σταθμοί» που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστοι!

Αλικάντε
Μια πόλη γεμάτη ζωή και ένα λιμάνι που επεκτείνεται συνεχώς. Απλώνεται γύρω από έναν τεράστιο όρμο και φιλοξενεί αξιόλογα ιστορικά αξιοθέατα, μεταξύ των οποίων το υπέροχο κάστρο του.

Βαλένθια
Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας και πατρίδα της φημισμένης παέγιας. Με εξαιρετικό μεσογειακό εύκρατο κλίμα, υπέροχη παλαιά συνοικία και ένα αξιόλογο Μουσείο Καλών Τεχνών.

Κάδιθ
Από το λιμάνι του μπορεί να βρεθεί κανείς κατευθείαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το αρχαίο λιμάνι Λα Καλέτα, μέρος των κάστρων που κάποτε προστάτευαν την πόλη.

Βαλεαρίδες Νήσοι

Ίμπιζα: το πιο φημισμένο νησί των Βαλεαρίδων. Φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή της – την έχουμε δει, άλλωστε, ουκ ολίγες φορές στον κινηματογράφο. Περπατήστε στην παλαιά πόλη και αφεθείτε να σας παρασύρουν οι διάσημες μουσικές της και η κοσμοπολίτικη αύρα της.

Μαγιόρκα
: η πρωτεύουσα των Βαλεαρίδων, όμορφη, γραφική και άκρως μεσογειακή! Αποκαλείται το «μαργαριτάρι της Μεσογείου», ενώ χαρακτηρίζεται από αραβικά και χριστιανικά στοιχεία.

*Ο Οκτώβρης, «το μικρό καλοκαιράκι» της παράδοσής μας, προσφέρεται για μια φθινοπωρινή απόδραση στις ακτές της Δυτικής Μεσογείου. Το travelplan.gr είναι εδώ για να σας ταξιδέψει! Επισκεφθείτε το ανανεωμένο travelplan.gr και επωφεληθείτε από μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και εξαιρετικές προσφορές, ή απευθυνθείτε σε κάποιον από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς συμβούλους του Travel Plan στο 210 3333300.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024