Εδωσε τη «μάχη» του ο Διομήδης Αργους, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του EHF Cup ανδρών στο χάντμπολ. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια επικράτησε στο κλειστό της Νέας Κίου 31-28 της Νέξε, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την ήττα της με 26-22 στο πρώτο ματς, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Κροατία, με συνέπεια να αποχαιρετήσει για φέτος την Ευρώπη. Οι «λύκοι» έφτασαν μία φορά στο πολυπόθητο +5 (17-12 στο 27΄), όμως στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου είχαν ένα «νεκρό» διάστημα, δίνοντας στους Κροάτες την ευκαιρία να προηγηθούν 22-20 στο 45′. Ο Διομήδης έκανε την τελική του προσπάθεια και έφτασε λίγο πριν το τέλος στο +4 (28-24), όμως οι δίλεπτες αποβολές που χρεώθηκαν οι Μεγαλοοικονόμου και Σαμαράς αποδείχθηκαν καθοριστικές.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.