Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη, 26-28 Οκτωβρίου: τρεις γιορτές σε ένα τριήμερο!

Θεσσαλονίκη, 26-28 Οκτωβρίου: τρεις γιορτές σε ένα τριήμερο!

Η ιδανικότερη ίσως περίοδος για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη και να απολαύσει τις διακοπές του στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας είναι το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου. Κι αυτό διότι στο εν λόγω διάστημα το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας μας υποδέχεται τους ταξιδιώτες με τρεις μεγάλες γιορτές. Ο εορτασμός της επετείου της απελευθέρωσης της […]

Η ιδανικότερη ίσως περίοδος για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη και να απολαύσει τις διακοπές του στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας είναι το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου.

Κι αυτό διότι στο εν λόγω διάστημα το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας μας υποδέχεται τους ταξιδιώτες με τρεις μεγάλες γιορτές.

Ο εορτασμός της επετείου της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης (Α’ Βαλκανικός Πόλεμος, Οκτώβριος 1912), η γιορτή του πολιούχου, Αγίου Δημητρίου, και οι εορταστικές εκδηλώσεις (στρατιωτική παρέλαση κ.ά.) για την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου δίνουν, ασφαλώς, ξεχωριστό χρώμα στην πόλη.

Στις επίσημες αυτές εκδηλώσεις παρευρίσκονται τα μέλη της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, αλλά και πλήθος κατοίκων της Θεσσαλονίκης και εκδρομέων.

Πόλη με μακρά ιστορική διαδρομή και ιδιότυπη πολιτισμική ταυτότητα, η Θεσσαλονίκη συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το ταξίδι στον πολιτισμό με το ταξίδι στην ψυχαγωγία και τις γεύσεις.

Μνημεία ιδιαίτερης καλλιτεχνικής και αισθητικής αξίας, μουσεία εξαιρετικού ενδιαφέροντος και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προσελκύουν τους λάτρεις του ωραίου και του παραδοσιακού, ενώ η φημισμένη αγορά της πόλης, η έντονη νυχτερινή ζωή και η θεσσαλονικιώτικη κουζίνα με τα ξεχωριστά αρώματα και τις υπέροχες γεύσεις αφήνουν άριστες εντυπώσεις στους πολυπληθείς επισκέπτες.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τη Θεσσαλονίκη (διαμονή, αξιοθέατα, μουσεία κ.ά.).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024