Πολιτικές παρουσίες στην παρουσίαση του βιβλίου του Τ.Γιαννίτση
Πολύς κόσμος και ενδιαφέρουσες πολιτικές παρουσίες βρέθηκαν στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Ιανός για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Γιαννίτση Η Ελλάδα στην κρίση. Στην τοποθέτηση που έκανε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του, ο κ. Γιαννίτσης έδωσε για μία ακόμη φορά στήριξη στην «κίνηση των 58», ενώ απέρριψε τη θεωρία των δύο άκρων.
Πολύς κόσμος και ενδιαφέρουσες πολιτικές παρουσίες βρέθηκαν στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Ιανός για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Γιαννίτση Η Ελλάδα στην κρίση.
Ομιλητές ήταν οι Ι.Βούλγαρης, Ανδρ.Πανταζόπουλος, Β.Ράπανος και Γ.Σιακαντάρης.
Μεταξύ άλλων παρακολούθησαν τις ομιλίες οι: Κ.Σημίτης με τη σύζυγο του Δάφνη, Π.Πικραμμένος, Αλ.Παπαδόπουλος, Π.Αυγερινός, Ντόρα Μπακογιάννη, Ι.Μανιάτης, Ν.Χριστοδουλάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Γ.Φλωρίδης, Χ.Αθανασίου, Μιλτ.Παπαϊωάννου, Σ.Κοσμίδης, Γρ.Ψαριανός, Δημ.Χατζησωκράτης, Θ.Μαργαρίτης, Ανδρ.Παπαδόπουλος, Στ.Λιβαδάς, Γ.Βερνίκος, Ι.Καλογήρου, Β.Κοντογιαννόπουλος, Σούλα Μερεντίτη, Αθηνά Δρέττα, Ν.Ανδρουλάκης, Π.Κουκουλόπουλος, Χρ.Γκόγκας, Νίκος Μπίστης κ.ά.
Στην τοποθέτηση που έκανε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του, ο κ. Γιαννίτσης έδωσε για μία ακόμη φορά στήριξη στην «κίνηση των 58», ενώ απέρριψε τη θεωρία των δύο άκρων, λέγοντας ότι «ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο, αντί για την κατασκευή θεωριών των δύο άκρων, να αναρωτηθούμε μήπως υπάρχει μια θεωρία, που να εξηγεί πώς, ξανά και ξανά στην ιστορία μας, η δημαγωγία αποτέλεσε το Δούρειο Ίππο που έπληττε ανελέητα τα συμφέροντα των πιο αδύναμων».
«Στη σημερινή εξαιρετικά άσχημη καμπή της Δημοκρατίας μας, αυτό που απαιτείται, αλλά εξακολουθεί να είναι ζητούμενο, είναι μια υπέρβαση που θα τοποθετήσει το συλλογικό πάνω από το κομματικό και στενά πολιτικό συμφέρον» τόνισε ο κ. Γιαννίτσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάρισα: Στο νοσοκομείο άνδρας που έπεσε στον Όλυμπο με αλεξίπτωτο πλαγιάς – Παρέμενε εγκλωβισμένος για ώρες
- Φωτιά στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας – Στη μάχη επίγειες και εναέριες δυνάμεις
- Θεμπάγιος: Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτοιμος για τον Άγιαξ
- Η αλήθεια για τη φωτό της αμηχανίας: Πως κάθισε για δύο λεπτά σε καρέκλα άλλου ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Ινδία: Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί – Τουλάχιστον 21 νεκροί, πηδούσαν από ορόφους για να σωθούν
- «Υπήρξα ανόητος» – Όταν η Κάρε Ότις τραυματίστηκε από όπλο που είχε κρύψει ο Μίκι Ρουρκ στην τσάντα της
