Συνάντηση με τον πρωθυπουργό είχε ο επικεφαλής του τουριστικού κολοσσού TUI
Συνάντηση με τον Πίτερ Λονγκ, διευθύνοντα σύμβουλο της TUI του μεγαλύτερου tour operator του κόσμου, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη συμμετοχή και της υπουργού Τουρισμού 'Ολγας Κεφαλογιάννη.
Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI, Πίτερ Λονγκ, είχε, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη συμμετοχή και της υπουργού Τουρισμού ‘Ολγας Κεφαλογιάννη.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό τουρισμό ότι η TUI, ο μεγαλύτερος tour οperator του κόσμου, έχει σχέση στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα δήλωσε υπουργός Τουρισμού, μετά τη συνάντηση.
«Ενδιαφέρεται όχι μόνο να φέρει περισσότερο κόσμο στη χώρα μας, αλλά και να επενδύσει στην ελληνική τουριστική αγορά» ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία σημείωσε πως ο τουρισμός το 2013 σε μια χρόνια-ρεκόρ έδωσε θέσεις εργασίας και εισοδήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.
«Εμείς δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένο σχέδιο, ώστε να μπορέσει ο τουρισμός να τονώσει τοπικές οικονομίες και την οικονομία της χώρας. Τέτοιες σχέσεις στρατηγικής συνεργασίας, όπως με την TUI είναι σημαντικές» επισήμανε η υπουργός.
Για εποικοδομητική συζήτηση με τον πρωθυπουργό έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Πίτερ Λονγκ, ο οποίος δήλωσε πως επεκτείνεται η συνεργασία με την Ελλάδα με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και στόχο και την αύξηση των επισκεπτών στη χώρα μας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Το κόστος της εξάρτησης της ΕΕ από το ρωσικό αέριο και άλλα διαμόνια στην σύνοδο της Αρμενίας
- Συνταγή: Σπιτική κασερόπιτα
- Αναπροσανατολισμός στη σκιά Τραμπ – Το υπό πίεση ΝΑΤΟ, η Ευρώπη των διλημμάτων και η ΕΕ ως «πολύφερνη νύφη»
- Τραμπ: Δεν μπορώ να πω αν η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ – Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε πολιτικά σκάφη, στο Ορμούζ
- Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Κίνα – Τουλάχιστον 21 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

