Τα ευτράπελα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος συνεχίζονται και τρεις αγωνιστικές μετά την έναρξη της Football League και επτά από αυτό της Σούπερ Λιγκ, ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το πόσες ομάδες θα ανέβουν από την δεύτερη κατηγορία και πόσες θα υποβιβαστούν από την πρώτη.

Η προκήρυξη της Football League αναφέρει πως θα ανέλθουν στην μεγαλύτερη κατηγορία τρεις ομάδες μετά την διεξαγωγή των play off, ενώ αυτή της Σούπερ Λιγκ αναφέρει πως θα υποβιβαστούν δύο ομάδες στην μικρότερη κατηγορία και θα ανέβουν δύο από την Football League.

Σε αυτό το αδιέξοδο θα πρέπει τελικά να βρει λύση η ΕΠΟ σε συμβούλιο που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και οι πρώτες ζυμώσεις έγιναν στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/10) στα γραφεία της ΕΠΟ.

Φυσικά, στο συμβούλιο θα βρεθεί και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Σπύρος Καλογιάννης, αλλά και αντιπροσωπία της Σούπερ Λιγκ.

Στην συνάντηση που είχαν στο συμβούλιο ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης, αντιπρότεινε την άνοδο δύο ομάδων και τον υποβιβασμό δύο και η τρίτη θέση να κριθεί σε μπαράζ ανάμεσα σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και της Football League.

Πηγή: www.footballleaguenews.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ