Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την εικόνα ενός υπόπτου για την εξαφάνιση της Μάντλιν παρουσίασαν οι βρετανοί

Την εικόνα ενός υπόπτου για την εξαφάνιση της Μάντλιν παρουσίασαν οι βρετανοί

Την εικόνα ενός άνδρα σε σχέση με την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μάντλιν, πριν από 6 χρόνια στην Πορτογαλία, έδωσαν στη δημοσιότητα οι βρετανοί αστυνομικοί. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι επιδιώκει να αναγνωριστεί η ταυτότητα του συγκεκριμένου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, εθεάθη να μεταφέρει ένα παιδί στην παραλία την ώρα περίπου της εξαφάνισης της Μάντλιν.

Τη φωτογραφία ενός άνδρα σε σχέση με την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μάντλιν, πριν από 6 χρόνια στην Πορτογαλία, έδωσαν στη δημοσιότητα οι βρετανοί αστυνομικοί.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι επιδιώκει να αναγνωριστεί η ταυτότητα του συγκεκριμένου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, εθεάθη να μεταφέρει ένα παιδί στην παραλία την ώρα περίπου της εξαφάνισης της Μάντλιν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μία οικογένεια είδε τον άνδρα να μεταφέρει ένα παιδί ηλικίας τριών ή τεσσάρων ετών, το οποίο φορούσε πιθανότατα πιτζάμες. Ο άνδρας απομακρυνόταν από το δωμάτιο των ΜακΚαν στις 3 Μαΐου του 2007, στην Πράια Ντα Λους της Πορτογαλίας.

«Ενώ αυτός ο άνδρας ενδέχεται να αποτελεί ή να μην αποτελεί το κλειδί στην έρευνα, ο εντοπισμός του και η κατάθεσή του είναι για εμάς ζωτικής σημασίας» δήλωσε ο επιθεωρητής Άντι Ρέντγουντ.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο άνδρας ήταν λευκός, ηλικίας 20 έως 40 ετών και μεσαίου αναστήματος. Είχε κοντά καστανά μαλλιά και ήταν φρεσκοξυρισμένος.

Σε συνεργασία με το πρόγραμμα του BBC Crimewatch, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατέληξε στην πιο λεπτομερή αναπαράσταση της ημέρας εξαφάνισης της Μάντλιν.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα γίνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο πρόσωπο να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Η αστυνομία άνοιξε και πάλι την υπόθεση το 2011. Οι γονείς της μικρής είχαν απευθυνθεί ακόμα και στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον αναφέροντας ότι δεν γίνονταν αρκετά για την ανεύρεση της κόρης τους.

Με την υπόθεση ασχολούνται και έξι αξιωματικοί της πορτογαλικής αστυνομίας. Πάντως, όπως επισημαίνει η συγκεκριμένη εφημερίδα, το αίτημα να μεταβούν οι βρετανοί αστυνομικοί στη χώρα της Ιβηρικής για να εργαστούν από κοινού με τους συναδέλφους τους δεν έχει ικανοποιηθεί.

Η πορτογαλική πλευρά έχει κλείσει τον φάκελο της εξαφάνισης και δεν εμφανίζεται πρόθυμη να τον ανοίξει εκ νέου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024