Τις ανατολικές ακτές της Ινδίας σαρώνει ο κυκλώνας Παϊλίν
Την ανατολική ακτή της Ινδίας πλήττει ο κυκλώνας Παϊλίν. Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Ο κυκλώνας συνοδεύεται από ανέμους που φτάνουν τα 220 χιλιόμετρα/ώρα. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, όταν έπεσαν επάνω τους δέντρα, ενώ άλλη μία γυναίκα σκοτώθηκε όταν το σπίτι της κατέρρευσε.
Την ανατολική ακτή της Ινδίας πλήττει ο κυκλώνας Παϊλίν. Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.
Ο κυκλώνας συνοδεύεται από ανέμους που φτάνουν τα 220 χιλιόμετρα/ώρα.
Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, όταν έπεσαν επάνω τους δέντρα, ενώ άλλη μία γυναίκα σκοτώθηκε όταν το σπίτι της κατέρρευσε.
Ο κυκλώνας αναμένεται να επηρεάσει περίπου 12 εκατομμύρια άτομα, κυρίως στα κρατίδια Οντίσα και Άντρα Πραντές.
Η επιχείρηση εκκένωσης είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ινδία.
Τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν εικόνες στις οποίες οικογένειες με παιδιά σπεύδουν, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, να βρουν ασφαλές καταφύγιο ενώ κλαδιά δέντρων σπάνε από τις ριπές του ανέμου. Οι τουρίστες έχουν ήδη εγκαταλείψει το δημοφιλές θέρετρο Πούρι και οι τοπικές αρχές εκδίδουν συνεχώς προειδοποιήσεις που μεταδίδονται από μεγάφωνα, από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.
Πολλοί είναι εκείνοι που τον παρομοιάζουν με τον τυφώνα Κατρίνα, ο οποίος έπληξε τη Νέα Ορλεάνη το 2005.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442